zondag 29 maart 2009

Flevopenning voor transportbedrijf Van Wieren

En nadat we in Januari de Ondernemersprijs 2008 hadden gewonnen, hebben we nu ook de flevopenning 'Toponderneming 2008' van de provincie Flevoland gewonnen.



Flevopenning voor transportbedrijf Van Wieren
26-03-2009

Internationaal transportbedrijf Van Wieren uit Emmeloord heeft dit jaar de Flevopenning 'Toponderneming 2008' gewonnen. De Flevopenningen zijn een initiatief van de Stichting Flevopenningen en ze zijn bedoeld om goed ondernemerschap in Flevoland te belonen. Ze zijn er in de categorieën 'startende onderneming', 'innovatieve onderneming' en 'toponderneming'; daarnaast is er een publieksprijs. De Flevopenning voor de Toponderneming van Flevoland ging dus naar Van Wieren.Volgens de jury verdient Van Wieren Transport de prijs 'omdat dit bedrijf binnen haar branche een stevig bedrijf is dat is meegegroeid met de tijd en steeds heeft geïnnoveerd en geïnvesteerd. Van Wieren heeft ruime aandacht voor duurzaam ondernemen, waarbij er een goed evenwicht is in de aandacht voor milieu, de mens en winst. Het bedrijf toont regionaal haar maatschappelijke betrokkenheid.'LustrumOp vrijdag 20 maart jl. vond het lustrum van de Flevopenningen plaats. In de Meerpaal in Dronten kwamen zo’n 400 ondernemers bijeen om te netwerken, te eten en te drinken en natuurlijk om te horen wie er met de penningen naar huis zouden gaan. Flevopenning-winnaar Van Wieren is een professionele internationale dienstverlener op het gebied van huiftransport, koel-vriestransport, zwaartransport en op- en overslag. Met vestigingen in Emmeloord, Rotterdam en Konz (D) is het bedrijf al meer dan 60 jaar werkzaam in geheel West-Europa. Samen met L.C. van Tiel logistics BV is het actief op het gebied van mondiale verschepingen, projectlading en containers.
Op de foto van links naar rechts: Harm van Wieren, Arjen van Wieren, Erwin van Faassen (financieel manager), Maarten van Wieren (commercieel manager), Martijn Stegeman (transport manager) en Dick Hulsebosch (algemeen directeur)

zie ook;

http://www.flevopenningen.nl/

http://www.vanwieren.nl/index.asp?newsid=47&menu=nieuwsvoor

http://www.deondernemer.nl/artikel/1387197/Vier-bedrijven-krijgen-een-Flevopenning

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een prachtige verhalen, over het zuiden van Italië !
Ik heb er van genoten bij het lezen van deze....super mooi !
ga zo door
Prachtig !
Gr. Domenico uit Calabrië

Nielsio zei

Oké!! Hartstikke leuk om te horen dat de verhalen ook in Calabria gelezen worden!!