zaterdag 21 februari 2009

Week 4 & 5 even lekker vrij..

Nou, houd ik het normaal hier op dit Blog gewoon lekker bij verhalen en avonturen in m’n werk, en schrijf ik verder niet over m’n privé dingen thuis, maar op speciaal verzoek van Kees (!) hier toch een korte impressie van deze vrije weekjes.

Omdat het toch allemaal nog niet zo heel erg druk is (het is namelijk CRISIS..!!) heb ik week 4 en week 5 even lekker vrij af. En nou had ik samen met de halve fam. Stevens eigenlijk nog behoorlijk spontaan, op het laatste moment nog maar even bedacht, dat ik wel eens even met hun mee kon op wintersport… WINTERSPORT?! Dat heb ik nog nooit gedaan… Enne, je denkt toch zeker niet dat IK op vakantie ga in Oostenrijk??!! Je bent toch zeker wel goed??!! Dat IK vrijwillig één cent uitgeef in dat land…

Nou, dat laatste was gelukkig vrij snel opgelost. We gingen namelijk naar het dorpje ‘Klausen’… Kijk, dat klinkt mij al heel wat bekender, en aantrekkelijker in de oren!




Ach ja, en skiën kan je leren. Ook ik?? Ja, zelfs jij… Dan neem je toch gewoon wat lessen.




En onder het mom van; ‘ach, je moet alles een keer geprobeerd hebben’ en ‘ik wil ook wel eens weten wat een weekje wintersport is’ en ‘ook al is het niks, dan maken we er in ieder geval een gezellige week van’ werd de Seat Cupra aangeslingerd, en ben ik samen met Bas & Marie José en Kees & Hinke naar de sneeuw getogen!

En Niels heeft op de ski’s gestaan! Netjes les genomen, van de ‘baby-weide’ tot boven in de bergen op de piste, ik ben het netjes doorlopen! En… Heel professioneel leek het nog niet, maarrrrr…. Eind van de week, roetsjte Niels dus inderdaad daadwerkelijk, op 2 van die houten plankjes, van de berg af!!



Het uit eten en het après-skiën ging me dan toch een stuk makkelijker af… Daar had ik geen lessen voor nodig! Ach ja, zo heeft iedereen zijn specialismen hè!



En zo heeft Niels het ‘wintersport gebeuren’ ook eens meegemaakt. En dat viel me eigenlijk nog niks niet tegen ook! Als je het skiën eenmaal een beetje onder de knie krijgt, wordt het steeds leuker. En het was gewoon sowieso lekker, om de hele dag in de buitenlucht lekker bezig te zijn. En ook het après-skiën was dik voor elkaar. Kortom, een geslaagd weekje! En nu ook verslaafd aan het skiën?? Nee, dat niet. Maar ik denk dat ik zeker ooit nog eens een poging zal ondernemen om op die houten plankjes te blijven staan!

Geen opmerkingen: